Afgelopen week was ik alweer 11 weken zwanger. Als ik er op terug kijk is het echt onwijs snel gegaan. Maar aan de andere kant vind ik het erg lang duren, ik wist al zo snel dat ik zwanger was. Dat we nu al bijna 2 maanden weten dat we papa en mama gaan worden. De afgelopen 11 weken hebben we ook een aantal spannende momenten  gehad waaronder bloedverlies. Hier over kun je lezen in mijn vorige blogje.

Het lijkt me leuk jullie regelmatig een update tegeven van de zwangerschap. Ik pak in het begin een aantal weken tegelijk. De eerste weken zijn een beetje het zelfde, ik zal later in de zwangerschap iedere week een update geven wanneer dit relevant gaat zijn!

Vandaag dus zwangerschapsupdate week 0-11.

Als eerste; DIE MISSELIJKHEID ik word er gek van. Ik ben misselijk geworden vanaf week 6 ongeveer en nu 5 weken later is hier nog niks aan veranderd. Ik slik hier nu emesafene voor. Dit haalt de scherpe randjes er af. Ik neem een tabletje per dag voor het slapen gaan. Dan heb ik er ’s nachts ieder geval geen last van.

Ook ben ik onwijs moe, ik kan de hele dag wel slapen. Waar ik normaal vrij laat naar bed ging en hele lange dagen kon werken is dit nu even niet het geval. Ik ga regelmatig om 9 uur naar bed. En vriend lief gaat dan gewoon lekker met me mee haha. Maar logisch is het natuurlijk wel, er gebeurd zoveel in je lijf. Er word een heel nieuw mensje in mijn buik gemaakt.

Een ander belangrijk ding de afgelopen weken; de honger! Het is niet te stille, in het begin dacht ik dat het tussen mijn oren zat en het kwam dat ik het roken wilde vervangen door dan maar iets te gaan eten. Maar dat is het dus niet! Als ik niks neem op deze momenten dan word ik helemaal naar en ga ik bijna neer. Veel eten dus! Daarom is het ook niet zo gek dat ik nu al 2,5 kilo ben aangekomen. Even slikken normaal altijd super slank met mijn 46-47KG.

Ik weet niet of het door de kilo’s komt maar mijn gewone broeken gaan lang niet allemaal meer dicht. Broek leggings gaan nog prima maar de broeken met een knoop word de keuze met de week steeds kleiner.

Op de misselijkheid en het moe zijn na gaat het eigenlijk hartstikke goed. En zijn we natuurlijk ontzettend blij! En is het allemaal erg bijzonder om mee te maken!

Vorig bericht

bloedverlies....

Volgend bericht

wanneer doe je je eerste aankoop?

%d bloggers like this: