De kerst zit er alweer op! We waren dit jaar met kerst in Zwitserland, we aten heerlijk, speelden guitar hero, wandelen bij de alpen en deden verder rustig aan. Kijk je gezellig mee?

Als eerst worden er kerst boodschappen gedaan door mijn broer, volgens zijn berekeningen moet er ongeveer 36 uur gegeten worden, dus dat betekend een hoop boodschappen!

Voor mij neemt hij voor de grap een potje augurkjes mee. Waar achteraf pepertjes in blijken te zitten jeetje ERG pittig.

 

 

 

 

 

 De eerste avond als we aankomen lopen we nog even gezellig door Basel. En wat ziet het er allemaal gezellig uit! Op de kerstmarkt drinken we samen een gluhwein en ik natuurlijk een warme choco.

Op de terug weg naar huis zie ik dit, vond het erg mooi.

De eerst ochtend staat staat er een heerlijk kerst ontbijt voor ons klaar! Dat was smullen!

 

Mijn broer en ik hebben onze honden lekker mee genomen, vandaag dus even lekker met de beesten naar het bos. Waar we bij een heel gezellig tentje op de berg wat drinken en wijn kopen die de verkoper zelf gemaakt heeft.

Wij vonden dat er nog veel kerst bomen lagen. Bleek de beste man er wel rond de 10.000 verkocht te hebben afgelopen week. Wat er nu over was, was dus niet veel. Ze maken een inschatting voor de kerst en kappen alles in een keer.

Op kerst avond gaan we fonduen, nog nooit gedaan maar wat was het lekker! We deden dit met bouillon en olie. Op deze manier kun je uren gezellig eten samen.

’ s Avonds na het fonduen word er nog een lekker potje guitar hero gespeeld.

 

 

 

 

 

Ook Pippa en frits ontkomen er niet aan en moeten een gekke haarband om. Beestje vinden alles goed haha!

Dit heb ik nooit eerder gezien, maar we hebben echte kaarsjes in de kerstboom. Hoe gaaf is dit! ( er staat een brandblusser naast hoor!)

Aan het einde van de avond ga ik lekker in bad!

Op onze laatste dag gaan we naar een plaats om de alpen te zien en daar te wandelen.

 

Die zelfde dag gaan we nog naar een kasteel kijken wat ook erg mooi was!

 

We hebben ontzettend veel gezien en gedaan in een paar dagen, ik ben kapot! Maar deze ochtend gaan we echt naar huis. Maar wat we vooral gedaan hebben is veel gegeten. Waaronder bonbons. Met dit Plaatje is onze kerst in Zwitserland echt voorbij, het laatste chocolaatje is op. 2e kerstdag rijden we naar huis omdat die avond weer aan het kerst diner bij Stephan zijn ouders worden verwacht.

 

 

De enige foto die ik maak op 2e kerstdag is deze. WAUW dit toetje was me een partij lekker! dat was smullen geblazen.

Hebben jullie een fijne kerst gehad? Bedankt voor het lezen en tot snel!

Vorig bericht

wanneer doe je je eerste aankoop?

Volgend bericht

Voor mijn vriend is het ook zwaar

%d bloggers like this: