Nu 5 maanden na de bevalling van Boaz, kan ik toch wel stellen dat het ontzwangeren een feit is. Eerst dacht ik nog lekker naief ‘’ 9 maanden op 9 maanden af’’ wat een onzin. Kwam ik toch even flink van een koude kermis thuis. Het is alles behalve baby eruit en ik ben weer de oude.. Ik dacht dat dat ontzwangeren wel klaar zou zijn na een aantal weken als de kraamtijd voorbij was. Ik had mijn oude lijf weer terug dus wat viel er nou nog te ontzwangeren? Think again natas!

Haar uitval
Tijdens de zwangerschap had ik een hele bos haar. Maar naar mijn idee niet heel veel meer dan normaal. En het gekke is dat ik veel krullen heb maar in de zwangerschap was er eigenlijk geen krul te bekennen. Maar na ongeveer 3 maanden begon de ellende. Het viel echt met bossen uit mijn hoofd. Ik trok er onder de douche echt hele plukken uit. En als ik na het kammen van mijn haar in mijn borstel keek schrok ik me helemaal kapot. Dit alles had tot resultaat dat de inhammen die ik altijd al had nu 2 onwijze landingsbanen waren geworden.. komt dit ooit nog goed?!

Van een andere planeet komen
Ik ben wazig, heel wazig. Ik kan een heel gesprek met je voeren en er dan geen snars van begrijpen. Ik kijk naar je en zeg dan soms gewoon ja ookal heb ik er niks van gehoord. Ik kijk nogal wazig naar je, het is niks persoonlijks echt niet. Its me im sorry! Mijn man noemt mij oost indisch doof. Ik moet soms 4 keer vragen he?! Wat zeg je nou allemaal ik hoor je wel, maar eigenlijk hoor ik je helemaal niet.

Vergeetachtig
Dit is er nog zo een. Ik moet alles opschrijven anders gaat het hem gewoon niet worden. Als mijn hoofd niet vast zat had ik die waarschijnlijk ook thuis laten liggen. Voorbeeldje, boodschappen gaan doen en vervolgens bij de kassa erachter komen dat je je tas niet bij je hebt. Wie gaat er ooit de deur uit zonder zijn tasje?! Of je moet echt naar de supermarkt en vervolgens ben je daar en heb je geen idee meer wat je hier kwam halen. * zucht*

Veel tranen
Ontzwangeren kan veel tranen kosten, niet zo zeer omdat je verdrietig bent . Ik kan huilen om dingen waar ik vroeger nooit een traan om zou laten. Nooit huilde ik bij een film of een dood normaal tv programma. Nou een kind geboren zien worden op tv? Veeg mij maar op en een doos tissues graag!

Moodswings
Mijn arme man… hij heeft wat te verduren zo af en toe. Hij gaat er zo goed mee om, en dat siert hem! Nu ik relax ben zie ik ook dat het nergens op slaat. Maar vertel mij dat ook maar eens als ik gefrustreerd ben over alles! Van verdrietig naar intens gelukkig in 1 seconde. Ja ontzwangeren is een bitch.

Maar ja, je krijgt er echt iets onwijs moois voor terug! En nee ondanks de soms moeilijke nachten, mijn bos ongekamde krullen ( wat daar van over is) en mijn moodswings zou ik het voor geen goud anders willen! Moeder zijn is zo bijzonder! En zou ik het allemaal zo weer doen als dat ons ooit gegund is! Hopelijk is het over 9 maanden weer over en zijn we weer de oude. Zijn de landingsbanen weer hersteld maar tot die tijd moeten we het er maar gewoon mee doen!

Vorig bericht

what's in my diaper bag?

Volgend bericht

MINI shoplog hema!

%d bloggers like this: